
Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego. Jak oszukują klientów – cz.2. TEGO POWINNI ZABRONIĆ. OSZUSTWA ŻYWNOŚCI
Ciekawe czy wiesz jak podwoić masę kurczaków, żeby wyglądały na duże i tłuste.
Albo jak z małych kawałków zrobić duży i piękny kawał mięsa
OTO JAK ŁATWO OSZUKIWAĆ KLIENTÓW >>> (zobacz cz. 1 oszukiwania klientów).
Zapewne nie ale okazuje się to wcale nic trudnego.
Wystarczy małe kawałki mięsa obtoczyć w specjalnym proszku i następnie zawinąć w spożywczą folię, żeby wkrótce mieć piękny zwarty kawał mięsa albo jak w przypadku kurczaków napompować je a potem zapakować i ometkować.
TO POWINNO BYĆ ZABRONIONE !!!
Tylko jak może takie oszustwa poznać zwykły klient, jeśli nawet doświadczeni restauratorzy mają z tym problem !!!
Po obejrzeniu filmu zmienisz zdanie na temat żywności.
Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego, czyli jak oszukać klientów, cz.2
Nawet po ugotowaniu nie da się tego oszustwa rozpoznać.
Chcesz powiększyć masę kurcząt czy szynki?
Też nic trudnego wystarczy …
A jak to robią ?
Zobacz to na filmie poniżej.
Zobacz też JAK ROBIONE SĄ PARÓWKI I HAMBURGERY (uprzedzam, że sceny są bardzo drastyczne) i co to jest MOM jak robione są parówki i hamburgery>>>
Jeśli nie masz dość zajrzyj…
tutaj >>> i przekonaj się jak DLA ODMIANY SĄ „ULEPSZANE” OWOCE MORZA.
Niestety, rolnicy też nie są lepsi – ZOBACZ JAK NAS TRUJĄ
A teraz zobacz ten film na własne oczy jak łatwo można zostać oszukanym.
Możesz to zmienić.
Na początek chociaż czytaj etykiety

źródło:zdrowie.hotto.pl