BÓL W NOGACH, BÓL PLECÓW I KRĘGOSŁUPA NA ZAWSZE USUNĄ TYLKO TE 3 SUSZONE OWOCE. Genialny sposób
Wypróbuj ten naturalny środek i zapomnij o bólu.
Bo wszystko co jest genialne jest z zwykle bardzo proste i przystępne.
Jeśli jest twoim marzeniem aby zapomnieć o bólu kręgosłupa, pleców, talii i nóg, przed pójściem do łóżka, przez dwa miesiące, należy jeść te trzy produkty żywnościowe w następujących porcjach :
Składniki:
– 1 suszoną figę
– 1 suszoną morelę
– 5 suszonych śliwek
Stosowanie:
– należy jeść te 3 suszone owoce w w/w proporcjach przed snem (przed jedzeniem sparzyć gorącą wodą, można je pokroić lub jeść w całości)
– jeść przez 2 miesiące
Dlaczego to działa na bóle stawów, pleców i kręgosłupa ?
Otóż owoce te zawierają substancje, które powodują m.in. regenerację tkanki znajdującej się między kręgami, które w ten sposób stają się silniejsze i bardziej jędrne.
Nie pożałujesz, jeśli spróbujesz tego naturalnego remedium.
Stosowanie tej terapii przez dwa miesiące, jest korzystne zarówno dla kobiet, jak i mężczyznn.
KAŻDY Z TYCH OWOCÓW MA WIELE DODATKOWYCH KORZYŚCI ZDROWOTNYCH DLA NAS
– Suszone śliwki
są bogate w błonnik, zawierają sorbitol i fruktozę. Mogą one znacząco poprawić trawienie i zapobiegają powstawaniu hemoroidów wynikających z zatwardzenia. Ponadto, wspomagają normalne funkcjonowanie organizmu, normalne ciśnienie krwi, poprawiają koordynację mięśni i zdolności umysłowe.
– Figi suszone
zawierają dużo błonnika, od którego zleży dobre trawienie, a także przyczynia się do dobrego stanu zdrowia serca. Błonnik również łagodzi zaparcia. Owoc ten jest bogatym źródłem składników mineralnych, takich jak magnez, żelazo, wapń i potas. Minerały te są ważne dla wytrzymałości naszych kości, układu odpornościowego, skóry i zapobiegania stanom zapalnym.
Suszone figi mogą również przyczynić się do usunięcia w naturalny sposób szkodliwych estrogenów. Zbyt dużo estrogenów w organizmie może powodować bóle głowy, a u kobiet zespół policystycznych jajników a nawet raka piersi lub macicy.
– Suszone morele
są bardzo dobrym źródłem przeciwutleniaczy, potasu, żelaza i błonnika pokarmowego. Przeciwutleniacze znajdujące się w morelach są istotne dla układu odpornościowego, wzrostu komórek i zdrowia oczu.
Żelazo zapobiega niedokrwistości wynikającej z jego niedoboru, która jest jednym z najczęstszych zaburzeń na całym świecie.
źródło:zdrowie.hotto.pl