
Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego. Część 1. Oto jak łatwo oszukać klientów. TEGO POWINNI ZABRONIĆ. OSZUSTWA ŻYWNOŚCI
Ciekawe czy wiesz jak podwoić masę szynki albo z małych kawałków zrobić duży kawał mięsa.
Zobacz jak nas, klientów oszukuje przemysł mięsny.
Nawet doświadczeni restauratorzy nie potrafią tych oszustw rozpoznać.
Sprawdź też drugą część tego filmu.
OSZUSTWA PRZEMYSŁU MIĘSNEGO (cz.2), czyli jak nas, klientów oszukują.
Ciekawe czy wiesz jak podwoić masę szynki albo z małych kawałków zrobić duży kawał mięsa.
Zapewne nie.
Ale okazuje się to wcale nic trudnego.
Nawet po ugotowaniu, TEŻ nie da się tego oszustwa rozpoznać.
Chcesz powiększyć masę kurcząt czy szynki?
Też nic trudnego wystarczy …
Zobacz to na filmie poniżej.
Zobacz też JAK ROBIONE SĄ PARÓWKI I HAMBURGERY (uprzedzam, że sceny są bardzo drastyczne) i co to jest MOM jak robione są parówki i hamburgery>>>
Jeśli nie masz dość zajrzyj…
tutaj >>> i przekonaj się jak DLA ODMIANY SĄ „ULEPSZANE” OWOCE MORZA.
Niestety, rolnicy też nie są lepsi – ZOBACZ JAK NAS TRUJĄ
A teraz zobacz ten film na własne oczy jak łatwo można zostać oszukanym.
Możesz to zmienić.
Na początek chociaż czytaj etykiety i nie kupuj tych produktów, których etykiet nie rozumiesz.

źródło:zdrowie.hotto.pl